Schoonheid en Welzijn

afzuiging en luchtreiniging voor schoonheids en welzijns sector luchtreinigeradvies

Schoonheid en welzijn… Het klinkt allemaal zo goed in de oren! Maar wist u dat er helaas een pak verdoken gevaren opduiken in deze industrie?

Schoonheidsspecialisten worden geregeld blootgesteld aan producten en chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Ook medewerkers, mensen in opleiding en klanten komen dus ongewild in aanraking met schadelijke stoffen!

Bij Luchtreinigeradvies zien we het als onze missie om ervoor te zorgen dat elke schoonheids- en cosmetica specialist toegang krijgt tot degelijke luchtreinigende afzuigoplossingen voor de schoonheids- en welzijnssector.

Het is van groot belang dat schoonheidsspecialisten en hun klanten niet langer blootgesteld moeten worden aan schadelijke concentraties chemicaliën in de binnenlucht van het schoonheidssalon. Zo wordt ernstige schade aan het menselijk lichaam vermeden!

Onze beschikbare luchtreinigende afzuigingen voor de beauty sector kunnen zeker en vast een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf!

Bent u actief als schoonheidsspecialist en zoekt u een betrouwbare partner om iets te gaan doen aan de kwaliteit van uw binnenlucht? Aarzel dan niet en contacteer ons voor vrijblijvend advies op maat.

Wij begrijpen de cosmetica sector en zijn ook vertrouwd met de stof- en dampafzuigingssector. Wij zijn op de hoogte van talrijke schoonheidsbehandelingen en de ongewenste effecten die deze met zich meebrengen. We bevinden ons dus in een unieke positie om u doelgericht te gaan adviseren om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en klanten te garanderen!

Het maakt hierbij helemaal niet uit of uw schoonheidssalon een premium merk met gigantisch salon is of u eerder kleinschalig werkt als solo zelfstandige (die eventueel op huisbezoek gaat bij de klanten thuis).

Wij zijn in staat om op basis van uw wensen en behoeften een goede en passende luchtreinigende afzuiging voor uw activiteiten te vinden. Met andere woorden, u kan op ons rekenen (groot of klein) om de veiligheid en bescherming van de gezondheid in uw salon te garanderen!

Interesse in luchtbehandeling voor de sector schoonheid en welzijn?

Actief in de sector schoonheid en welzijn? En actief op zoek naar een kwalitatief hoogstaande afzuiging die de schadelijke deeltjes ook effectief uit de lucht kan filteren? Aarzel dan niet langer en contacteer ons!

Ga naar de bovenkant