Luchtzuivering in sigarenclubs & lounges - Bestrijd geuroverlast & fijnstof

Toont alle 7 resultaten

luchtzuivering in sigarenclubs lounges fijnstof en sigarengeur uit binnenlucht filteren

Bent u de trotse uitbater van een sigarenclub en wenst u alleen maar het beste voor uw clubleden/sigarenliefhebbers? Dan dient u naast een gezellige inrichting en comfortabele zitplaatsen ook aandacht te besteden aan extra’s zoals gratis WiFi en rookfilterende luchtreinigers van topkwaliteit die instaan voor luchtzuivering in sigarenclubs.

Deze toestellen verversen de clubomgeving en de binnenlucht en voorzien gasten, clubleden en personeelsleden van propere, gezuiverde lucht.

De totaalervaring is belangrijk

Vanzelfsprekend biedt u een zorgvuldig uitgekozen aanbod van de fijnste premium sigaren aan, allen gekenmerkt door rijke aromatische smaken geoogst in Nicaragua, de Dominicaanse Republiek, Ecuador, Honduras, enzovoort.

Om zowel nieuwe als ervaren sigarenrokers de ultieme ervaring te bieden, dient u als uitbater van een sigarenclub het verschil te maken met kwalitatief hoogstaande informatie en raad.

Sigarenliefhebbers verdienen, gezien de premium status (en prijs) van sigaren, steeds zorgvuldig advies op maat over het selecteren van sigaren, de smaken en aroma’s, aanstekers, sigarensnijders, enzovoort.

Wat helaas soms uit het oog wordt verloren, is de kwaliteit van de binnenlucht binnenin de rokerslounge in de sigarenclub.

Om klanten een thuisgevoel te bezorgen zonder onbehagen in een compleet zorgeloze omgeving, dient u ook aandacht te besteden aan de binnenlucht van uw etablissement.

Denk aan de gassen, de deeltjes fijnstof en de typische sigarengeur die vrijkomen wanneer clubleden genieten van een heerlijke sigaar zoals Avo, Camacho, Crowned Heads, La Palina, enz.

Sigarenrook verwijderen met luchtreiniger – Luchtzuivering in sigarenclubs

luchtzuivering geurbestrijding anti sigarenrook luchtreinigersEen sigarenclub is het paradijs voor liefhebbers met passie voor sigaren afkomstig van over de hele wereld.

Dikwijls worden er speciale rooklounges voorzien om de rookoverlast te beperken tot bepaalde vertrekken van de club.

Ondanks het feit dat dergelijke rookruimtes de effecten van sigarenrook op de rest van de sigarenclub beperken, hebben deze speciale rookvertrekken wel degelijk te kampen met allerlei ongewenste geuren en schadelijke deeltjes fijn stof die in de lucht rondzweven.

Indien u als sigarenclubuitbater de kwaliteit van de binnenlucht wenst te verbeteren en de geur van de sigarenrook wenst te verdrijven, dient u een geschikte luchtreiniger in te schakelen.

De luchtreiniger tegen sigarenrook dient te passen bij uw rooklounge in kwestie en het luchtvolume van deze ruimte. Bovendien dient het toestel in staat te zijn om de sigarenrook de baas te kunnen.

Dit betekent dat u nood heeft aan krachtig luchtzuiveringssysteem dat een voldoende hoog aantal luchtverversingen op uurbasis kan garanderen.

Qua filtersysteem dient de luchtreiniger de geur en schadelijke componenten van sigarenrook te neutraliseren. Dit betekent dat u moet focussen op een toestel dat op efficiënte wijze fijnstof partikels en geuren kan wegfilteren.

Selecteren van luchtzuivering in sigarenclubs – Aandachtspunten

Wat zijn nu de belangrijkste eigenschappen van een geschikte luchtzuiveringsunit voor een sigarenclub?

Ondertussen weet u al dat u moet rekening houden met luchtvolumedebiet capaciteit en de efficiëntie van het filtersysteem voor sigarenrook.

Filtertechnologie

Bijkomstig zal u ook knopen moeten doorhakken op het gebied van filtertechnologie. Er bestaan tientallen luchtreinigers voor gebruik binnenshuis en de werking ervan loopt enorm uiteen.

Voor een sigarenclub dient u alleszins te werken met een toestel dat minimaal is uitgerust met een standaard HEPA-filter en afhankelijk van de situatie en behoeften een filter die nog scherper en fijner filtert dan de standaard HEPA. Contacteer ons gerust voor meer diepgaande info.

Een standaard HEPA-luchtfilter is geschikt om sigarenrook uit de lucht te verwijderen. Het is een filter van hoge efficiëntie die ideaal is om hele kleine partikels te onderscheppen en vast te houden (denk aan deeltjes van een halve micron bijvoorbeeld).

Geluidsniveau

In een sigarenlounge is het de bedoeling om uzelf compleet onder te dompelen in de wondere wereld van premium sigaren. luchtreiniging in sigaren lounge verschillende krachtige mobiele toestellen

In een stijlvol kader, compleet ontspannen, even genieten van wat me time. Alleen of met bevriende sigarenliefhebbers.

Voor een pak mensen is dit het wekelijkse uitje waar zo naar uitgekeken wordt.

Het laatste wat fervente sigarenliefhebbers willen, is een luchtreiniger in dezelfde ruimte die een pak herrie en lawaai veroorzaakt. Indien u niet oplet, haalt u namelijk een luchtreiniger in uw sigarenlounge die eerder klinkt als een opstijgende helikopter…

De balans vinden is de sleutel

Zoals u hierboven hebt ontdekt, dient u met tal van parameters rekening te houden om geen miskoop te doen. Om slim en doordacht te investeren in luchtzuivering in sigarenclubs, dient u dus een goede balans te vinden tussen de verschillende kenmerken en eigenschappen van de luchtzuiveringsoplossing.

Een efficiënt en degelijk filtersysteem, een voldoende hoge luchtverversingscapaciteit voor uw rookruimte, een laag geluidsniveau en energieverbruik, een degelijke garantieperiode, enzovoort. Het zijn allemaal parameters om rekening mee te houden.

Contacteer Luchtreinigeradvies

Bent u de trotse eigenaar en/of uitbater van een sigarenlounge en wenst u advies op maat van uw situatie en wensen? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend advies aan. Wij helpen u met veel plezier verder om de kwaliteit van de binnenlucht in uw sigarenlounge te verbeteren!

Advies geven over geschikte luchtzuivering in sigarenclubs is onze passie en sterkte.

Bent u een particulier die graag een sigaar opsteekt in privésfeer? Lees dan alles over luchtreinigers tegen sigarenrook in huiselijke omgevingen.