opgelet met luchtverfrissers om kwaliteit van de binnenlucht te verbeterenWil je vieze geurtjes in huis verwijderen? Dan is een luchtreiniger veruit de beste oplossing voor jouw probleem.

Je hoeft ons niet zomaar te geloven, op deze pagina leggen we ook uit waarom dat zo is!

Het probleem | Vieze geurtjes in huis verwijderen

Zowel de buitenlucht als de binnenlucht die we inademen is vervuild met een heleboel irriterende en schadelijke stoffen.

Jammer genoeg krijgt het probleem van vervuilde binnenlucht niet dezelfde aandacht en hoge eisen zoals bijvoorbeeld voedselinspectie, isolatienormen voor je huis of de uitstoot van je wagen.

Dit is misschien te wijten aan het feit dat sommigen nooit last hebben van deze vervuilde lucht, deze dus niet opmerken en er dus ook niet bij stilstaan om er iets aan te doen.

Wat niet weet, niet deert?

Nochtans zijn er ook een heleboel mensen die wel last hebben van deze schadelijke blootstelling aan vervuilde binnenlucht afkomstig van bijvoorbeeld rook en/of vieze geurtjes in huis.

Voor deze mensen met een probleem kan zuivere lucht echt wel een verschil maken en een uitweg bieden naar een gezondere en hogere levenskwaliteit.

Word jij blootgesteld aan tabaksrook? | Vieze geurtjes in huis verwijderen

Zogenaamde tweedehandsrook of passief roken kan ademhalingsproblemen veroorzaken of verergeren (zoals astma) en kan tevens je risico op longkanker en hartziekten doen stijgen.

Tweedehandsrook bevat namelijk duizenden gassen, chemicaliën en deeltjes waarvan vele kankerverwekkend zijn.

De enige manier om de nadelige effecten van deze chemicaliën te verminderen, is door je inademing ervan te limiteren en indien mogelijk zelfs helemaal te vermijden in huis.

Lees meer info over de bestrijding van sigarettenrook in huis en luchtreinigers voor bestrijding van wietrook afkomstig van medicinaal wietgebruik.

Heb je last van onfrisse huisdieren en andere vieze geurtjes in huis? | Vieze geurtjes in huis verwijderen

Als jij de trotse eigenaar bent van een of meerdere huisdieren, dan weet je ook dat het niet altijd makkelijk is om je huis te delen met je potige of gevleugelde vriendjes.

Leven met huisdieren kan ook weleens onaangenaam zijn zoals wanneer je kat of hond sterk gaat verharen en je hele huis gaat vervuilen.

Huisdieren laten ook huidschilfers en uitwerpselen achter, wat niet alleen allergische symptomen en allergische astma kan veroorzaken, maar ook kan zorgen voor vieze geurtjes in huis.

Heeft u een lief klein konijntje in huis maar zorgt dit helaas voor een typische konijnengeur? Lees dan volgend artikel met tips en advies over hoe konijnengeur bestrijden in huis.

Hoewel regelmatig en hardnekkig schoonmaken wat soelaas kan bieden, kan het ook vermoeiend zijn en niet altijd even effectief.

Koken, schoonmaken, vuilnis sorteren en andere huishoudelijke activiteiten kunnen ook vieze geurtjes in huis veroorzaken.

Luchtverfrissers lijken op het eerste zicht goede maatregelen die vieze geurtjes in huis verwijderen, maar eigenlijk gaan ze slechts tijdelijk het probleem maskeren in plaats van het probleem te verwijderen en op te lossen.

De oplossing | Vieze geurtjes in huis verwijderen

Als je tabaksrook niet helemaal kan vermijden in je binnenlucht dan kan je opteren voor een luchtreiniger die ontworpen is om de tweedehandsrook te bestrijden met behulp van een bijzonder efficiënt filtersysteem plus een actief koolstoffilter.

Zo kan jij namelijk genieten van zuivere binnenlucht in huis aangezien deze combinatie speciaal is ontworpen:

  • om giftige deeltjes op te vangen en te elimineren uit je binnenlucht, en
  • om schadelijke gassen en chemicaliën te absorberen.

De actief koolstoffilter heeft namelijk als functie om rook en vieze geurtjes in huis te verwijderen.

Deze poreuze filters absorberen en verwijderen vieze geurtjes in huis, waardoor jij opnieuw kan genieten van zuivere, geurloze binnenlucht.

Jouw voordeel | Vieze geurtjes in huis verwijderen

Als je opteert voor een luchtreiniger met uitzonderlijke prestaties op vlak van efficiëntie, dan kies je eigenlijk voor zuivere lucht, wat van onschatbare waarde is wanneer je eigen gezondheid of die van je dierbare gezinsleden op het spel staat.

Maak een gelukkiger en gezonder leven mogelijk voor jezelf en voor je dierbaren door simpelweg zuivere, veilige binnenlucht te introduceren in je woning.

Luchtreinigeradvies zal je graag helpen de juist keuze maken bij het kiezen van de juiste luchtreiniger voor jouw probleem. Contacteer ons vandaag nog voor gratis, vrijblijvend advies!