luchtreiniger allergie verzachten luchtreinigeradviesEen allergie kan een aanzienlijk effect hebben op je gezondheid, kan je goede nachtrust ontnemen en je algemene levenskwaliteit doen dalen. Gelukkig kan je met een luchtreiniger allergie verzachten!

Sommige mensen lijden hun hele leven aan een allergie, terwijl anderen pas last krijgen van een allergie na te verhuizen naar een andere regio of omgeving.

Allergieën komen steeds vaker voor | Met luchtreiniger allergie verzachten

Volgens de Britse Allergie Stichting komen allergieën steeds vaker voor over de hele wereld. Zo’n 30% tot 35% van de wereldbevolking krijgt ermee te kampen op een bepaald moment in hun leven.

Deze stijging werd eerst opgemerkt in Europa en de Verenigde Staten, maar heeft zich nu verspreid naar alle landen waar industriële ontwikkeling plaatsvindt.

Het allergiepatroon wijzigt ook, zo was er eerst een stijging van astma en allergische rinitis (hooikoorts), wat volgens recente studies nu gevolgd wordt door een stijging aan voedselallergieën (vooral bij kinderen).

Meer aandacht voor onze binnenlucht  | Met luchtreiniger allergie verzachten

Het is moeilijk te geloven dat ademen – hetgeen ons in leven houdt – precies de oorzaak kan zijn van ons lijden aan een allergie.

Slechts enkele van de meest voorkomende allergenen in de lucht die we dagelijks inademen zijn:

Het is misschien moeilijk te geloven, maar onze binnenlucht kan wel 2 tot 5 maal meer vervuild zijn met deze irriterende luchtdeeltjes dan de buitenlucht!

Er zijn niet veel natuurlijke factoren waar we controle over hebben, maar de lucht die wijzelf en onze dierbaren inademen in huis zou er toch wel een van moeten zijn.

Vooral omdat we tot wel 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, is het tijd om actie te ondernemen!

[cta id=’15406′]

Hoe? Met luchtreiniger allergie verzachten!

Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk! Je kan namelijk simpelweg met een luchtreiniger allergie verzachten voor jezelf en je gezinsleden. Hier lees je meer over hoe een luchtreiniger kan helpen om een allergie te verzachten.

Er is echter een zeer groot gamma aan beschikbare luchtreinigers te koop, met verschillende eigenschappen en aan verschillende prijzen.

Let echter op dat je kiest voor een luchtreiniger die heel efficiënt je binnenlucht kan filteren, liefst tot op wel 0,1 micron en kleiner, dat is een duizendste van een millimeter!

Er zijn slechts weinig toestellen beschikbaar die écht aan de nodige kwaliteitseisen voldoen.

Kan je niet goed kiezen of weet je niet waar te beginnen? Contacteer ons gerust voor meer informatie of kies voor persoonlijk en vrijblijvend advies op maat bij je thuis.

Zo zorg je ervoor dat pollen, huidschilfers, schimmel en stof geen kans meer krijgen om je het leven zuur te maken!

Jouw voordeel | Met luchtreiniger allergie verzachten

Schone lucht in huis die je lichaam waardig is, kan een zeer positief effect hebben op je nachtrust, gezondheid en algemene levenskwaliteit.

Geef jezelf en je dierbare huisgenoten een kans op een langer, gelukkiger en gezonder leven door bewust te kiezen voor zuivere binnenlucht wat van thuiskomen nog meer een plezier maakt.