allergisch voor katten maar toch een kat luchtreinigeradviesAllergisch voor katten maar toch een kat houden als huisdier… Is dat mogelijk?

Een kat is voor vele gezinnen een gezinslid zoals een mens. Een huisdier dat gedurende vele jaren jouw gezin versterkt en jullie veel liefde en plezier bezorgt.

Vaak slaat het nieuws in als een bom als blijkt dat iemand van het gezin allergisch is aan katten… Maar betekent een allergie voor katten automatisch de gedwongen exit van jouw lieve kat? Niet noodzakelijk, en gelukkig maar!

Dat hangt af van verschillende factoren zoals de graad van jouw kattenallergie, jouw woning, het soort kattenras, jouw type kattenallergie, jouw huidige manier van schoonmaken, eventueel reeds bestaande luchtreiniging binnenshuis, enzovoort.

Vanzelfsprekend neem je eerst en vooral contact op met de huisarts om te bepalen of jouw vermoeden effectief klopt. Je kan dan kiezen uit een prik- of bloedtest.

Gedetailleerde info | Allergisch voor katten maar toch een kat

Voor meer diepgaande informatie over allergieën voor katten kan je terecht op de volgende twee pagina’s:

  1. Oorzaken, oplossingen en tips om ermee te leven, en
  2. Kenmerken en remedies

Op deze twee pagina’s vind je bijzonder veel nuttige informatie over de kattenallergie.

Een informatiepagina over speciale stofzuigers voor huisdieren is ook beschikbaar op deze website.

[cta id=’15406′]

Contacteer Luchtreinigeradvies | Allergisch voor katten maar toch een kat

Aarzel ook niet om ons te contacteren indien je specifieke vragen hebt over op een verstandige manier kattenallergenen bestrijden binnenshuis!

Dat gebeurt best met een stofzuiger van niveau, eventueel aangevuld met een luchtreinigingsoplossing, specifiek aansluitend op jouw persoonlijke leefomgeving.

Er zit bijzonder veel verschil op toestellen en merken onderling, zowel op het gebied van kwaliteit, onderhoud als prijs.

Luchtreinigeradvies is een onafhankelijke expert die steeds ter plekke de situatie bekijkt en analyseert.

Wij luisteren en trachten steeds een oplossing aan te reiken die effectief zal werken in jouw situatie. Wij hebben geen enkel exclusiviteitscontract afgesloten met producenten waardoor je gegarandeerd onafhankelijke oplossingen krijgt voorgesteld door ons!

Een vrijblijvende consultatie en advies kan je hier aanvragen!