Mijn vriendin en ikzelf worden altijd wakker met geel snot in de neus. Huisstofmijtallergie is de oorzaak bij ons. Ik vroeg mij af wat de beste aanpak was in de slaapkamer maar ook in de living.

We kregen een pak tips mee en de manier waarop het probleem benaderd werd liet wel een indruk na op ons. Onze allergie blijft maar we kunnen wel met een gerust geweten stellen dat de impact ervan op onze levens nog nooit zo laag is geweest. Thanks aan het Luchtreinigeradvies team!

Thierry Van Vlaeminck

Wij wonen vlakbij een groot verkeersknooppunt in Antwerpen. Zuivere lucht in huis is voor mijn partner en ikzelf even belangrijk als proper water en verse voeding.

De begeleiding die we kregen was professioneel en to the point, precies waar we van houden. Wij zijn tevreden klanten.

Tim Bauters

Zeer goede persoonlijke oplossing voor mijn allergie probleem.

Schoonjans

Zeer tevreden van de oplossing. Ook na de consultatie goede verdere opvolging.

Baetsle

We hadden al jaren last van stofmijt maar daar kwam na consultatie een einde aan!!!

Flor Valks

Wij wonen dichtbij de ring rond Brussel en ook onze straat zit bomvol verkeer. Wij zijn milieubewust en beslisten om toch op zijn minst de lucht in onze woning proper te houden. Zo zijn we zeker dat onze twee dochtertjes en ook wijzelf geen fijnstof inademen wanneer we thuis zijn. De verkeersoverlast in de buurt is erg en nu zitten we op ons gemak thuis zonder zorgen over de impact op onze longen.

Luchtreinigeradvies is een partij met veel kennis, ook op het gebied van medisch en wetenschappelijk gekeurde toestellen. Wegens de constructieve dialoog en de persoonlijke begeleiding zijn wij klant geworden. De dienst na verkoop verloopt op wieltjes: Luchtreinigeradvies contacteert ons proactief over wat er moet gebeuren.

Christian Nolis

Fijne opvolging en oplossing die volledig aan de verwachtingen voldoet. Voor ons is huisstofmijtbestrijding cruciaal.

Luchtreinigeradvies leverde de perfecte match voor ons: Duurzame luchtreiniger, geen geluidsoverlast en eerlijk in onderhoud. Aanrader!

Carine Van Beversen

Reeds 30 jaar trouwe klant. Niet anders dan lof over de werking en kwaliteit.

Naudts, bvba

Omdat onze jongste zoon aan astma lijdt hebben wij sinds deze diagnose steeds aandacht besteed aan de lucht in onze woning. Zijn astma-aanvallen limiteren is onze wens.

We deden dit vroeger met enkele luchtreinigers van bekende merken. Maar toch besloten we om eens te luisteren naar wat ze te vertellen hadden bij Luchtreinigeradvies.

We kregen ontzettend veel hulp en zeer goede richtlijnen op basis van wetenschappelijke publicaties. Nu zijn we zeker dat Olivier bij ons thuis zo weinig mogelijk irritante deeltjes moet inademen. En dat is een pak van ons hart.

Familie Mulier

Wij stoken met een houtkachel en onlangs installeerden we ook een pelletkachel. Tijdens we winter zitten we overduidelijk met een stofprobleem. Onze twee honden doen daar natuurlijk ook geen goed aan.

Ik contacteerde Luchtreinigeradvies en op basis van onze woning en wensen kreeg ik enkele suggesties voorgeschoteld qua schoonmaken en qua luchtreinigen.

Ik was eigenlijk beschaamd om vast te stellen dat ik er zo weinig van wist. Gelukkig maken we nu wel gebruik van de juiste toestellen. En onze situatie in ons knusse huisje in Enschede is helemaal onder controle!

Hans Westerlaken

Na onze verbouwing deden wij beroep op het team van Luchtreinigeradvies om onze woning op een doordachte wijze schoon te houden.

We hebben veel bijgeleerd en zijn heel tevreden over de oplossingen voor zowel boven als beneden.

Martine Van Maercken en Sven Van den Meersschaut

Bedankt voor de prachtige oplossing. Wij zijn er al jaren goed mee. Het stofniveau ligt nu een pak lager. De dienst na verkoop is ook zeer goed en is steeds volgens afspraak.

Marc Vernemmen

We hadden veel last van fijnstof in onze woning. Nu we overschakelden werd dit een pak minder. We zijn heel tevreden van de resultaten!

An Van Denhouwe
Eindelijk een oplossing voor mensen met huisdieren, top!
Luc Wulgaert